Electro Shock – Prostate Massager – Zwart

57,95

Altijd al een schop onder uw kont willen hebben? Zoek niet verder, want dit fantastisch, dubbel prostaatmassagetoestel met dubbele motor is wat u nodig heeft! Met de knoppen kunt u de vibratie met 10…

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €25,-

  • 100% discreet verzonden
  • Voor 18:00 uur besteld is morgen in huis

 

Altijd al een schop onder uw kont willen hebben? Zoek niet verder, want dit fantastisch, dubbel prostaatmassagetoestel met dubbele motor is wat u nodig heeft! Met de knoppen kunt u de vibratie met 10 snelheden regelen, met 5-versnel- lingen in de electro-modus, evenals de 2 lichte elektroshockgebieden voor extra stimulatie. Ga zo ver als u wil of kan met deze waterdichte (IPX7) Black Beauty van superieure gladde silicone! Dit model wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat u zelf, of uw partner, volledig zonder handen actie kan ondernemen! De mee- geleverde USB-kabel laadt de vibrator op in 120-180 minuten en de afstandsbedie- ning in ca. 60 minuten. De elektroshockfunctie wordt alleen geactiveerd wanneer de geribbelde onderdelen de huid gelijktijdig aanraken!

Gebruik de E-Stim NIET als u een hartaandoening of pacemaker hebt zonder voorafgaande medische consultatie. Gebruik de E-Stim NIET tijdens de zwangerschap. Gebruik de E-Stim NIET samen met ontvlambare voorwerpen/vloeistoffen.

Kenmerken:
– Productgewicht: 122 gram
– Lengte om in te brengen: 9 cm
– Aantal motoren: 2
– Omwentelingen: 11000 RPM
– Snelheden: 10
– Geluidsniveau: 50 dB
– Oplaadbaar: Ja
– Oplaadtijd: 120 min
– Levensduur opgelade batterij: 90 min
– Flataatvrij: Ja

Snelheden: 5 modes

Afmetingen
Afstandsbediening: 6,5 x 3,5 x 2,3 cm
Prostaat vibrator: 12,5 x 11 x 4 cm

Product diameter
Afstandsbediening: 2,3 cm
Prostaat vibrator: 3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Electro Shock – Prostate Massager – Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.