Aanbieding!

Swiss Navy – Max Size Penisvergroter Creme – 150 ml

24,95

-17%

Swiss Navy Max Size Cream is een unieke formule voor mannen, dat snel absorbeert en onmiddellijk resultaat geeft. Swiss Navy Max Size Cream is het enige actuele mannelijke verbeteringsproduct met Butea Superba, een goed gedocumenteerde en gepatenteerde natuurlijke PDE-5-remmer.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €25,-

  • 100% discreet verzonden
  • Voor 18:00 uur besteld is morgen in huis

 

Swiss Navy Max Size Cream is een unieke formule voor mannen, dat snel absorbeert en onmiddellijk resultaat geeft. Swiss Navy Max Size Cream is het enige actuele mannelijke verbeteringsproduct met Butea Superba, een goed gedocumenteerde en gepatenteerde natuurlijke PDE-5-remmer. Dit natuurlijke kruid komt pas nu naar de VS na jaren van onderzoek in Thailand.

Swiss Navy Max Size Cream is een natuurlijk mannelijk versterkingsproduct dat de bloedvaten en haarvaten aanzienlijk verwijden. In klinische onderzoeken rapporteren gebruikers een verhoogd seksueel uithoudingsvermogen en mannelijke versteviging zonder bijwerkingen. Gebruikers geven een duidelijk gevoel van plezier tijdens gebruik.

Swiss Navy Max Size Cream is geformuleerd in een glijdende Vazogen Transdermal Gel, is niet olieachtig of vettig en kan tijdens seks worden genoten door beide partners, mannelijk en vrouwelijk. Swiss Navy Max Size Cream kan worden gebruikt door mensen met medische aandoeningen. Swiss Navy Max Size Cream biedt optimale mannelijke versterking wanneer het regelmatig wordt gebruikt in de loop van de tijd en vooral wanneer het wordt gebruikt in combinatie met de Max Size oraal verteerbare formule van Swiss Navy.

Elke Swiss Navy Max Size Cream tube van 150 ml is voldoende voor ongeveer van één maand gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Swiss Navy – Max Size Penisvergroter Creme – 150 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.